Ons Team

Chris Wassink kwam in 1978 vanuit Apeldoorn naar Meppel om uitvaartverzorger te worden bij de onderlinge begrafenisvereniging OBM.

(OBM werd later NUVA)

Chris werd in de OBM/NUVA jaren het visitekaartje van de begrafenisvereniging en is bijna meer Meppeler dan geboren Meppelers. Hij werkte met veel plezier en inzet voor de OBM/NUVA totdat deze organisatie werd overgenomen door een uitvaartbedrijf uit het westen des lands en kon zich niet meer vinden in de toen ingevoerde bedrijfsvoering die naar zijn mening tegenstrijdig was met de mentaliteit van de mensen in deze regio

Hij begon voor zichzelf!

Op 1 mei 1997 werd zijn eigen bedrijf gestart vanuit huis.

Doordat Chris jarenlang het gezicht van de NUVA was geweest en 20 jaar ervaring had in het vak genoot Wassink uitvaartverzorging al snel het vertrouwen van velen in en rondom Meppel.
Steeds vaker werd er een beroep op hem gedaan voor het verzorgen van een uitvaart.

Al in 1999 werd besloten om een uitvaartverzorger in dienst te nemen, Gea van Sleen en in 2003 werd ook Jeanet Koobs aangenomen. Hij kon het niet meer alleen vanwege de steeds toenemende vraag voor het verzorgen van een uitvaart. Op deze manier kon meer zorg en aandacht besteed worden aan de families om de uitvaart correct te laten verlopen. En sinds 2011 is ook Martijn Wassink werkzaam in het bedrijf.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardige organisatie met personeel in dienst met gevoel voor het vak. Vandaag de dag gevestigd in een mooi pand aan de Zomerdijk 9a te Meppel (tegenover het crematorium) met alle voorzieningen:Kantoor, familiekamer, 5 opbaarkamers (24 uur per dag toegankelijk voor bezoek ) 2 rouwauto's, eigen kistencollectie en eigen parkeerplaatsen.

Wij zijn onafhankelijk

Vaak werken uitvaartverzekeraars samen met een vaste uitvaartonderneming of hebben zelf uitvaartverzorgers in dienst. Veel mensen denken dat ze dan verplicht zijn om de uitvaart door hen te laten verzorgen, maar dat is zeker niet het geval. U bepaalt zelf wie uw uitvaart mag verzorgen!

Wij zijn een onafhankelijke uitvaartonderneming wat inhoudt dat wij voor alle verzekeraars een uitvaart mogen verzorgen

De financiƫle afwikkeling met de uitvaartverzekeraars regelen wij voor u.