Onze opbaarruimtes


Wij beschikken over vijf geheel sfeervol en warm ingerichte opbaarkamers, verschillend, zodat er altijd een kamer is die goed bij de overleden persoon past. Als er een overledene is opgebaard krijgen de naasten 24 uur per dag de gelegenheid zonder een afspraak te maken de overledene te bezoeken. Het is mogelijk de kamer aan te kleden met persoonlijke bezittingen om het warm en huiselijk vertrouwd te maken.

In iedere ruimte is muziek apparatuur aanwezig, muziek kan een grote troost zijn.De grote ronde opbaarruimte is uitermate geschikt om een afscheidsplechtigheid te houden in een zeer intieme sfeer. Met maximaal 25 personen kunt u rondom de kist afscheid nemen, met sprekers, muziek of op elke manier die u maar wenst. Dit wordt als zeer fijn ervaren omdat u dan niet met een kleine groep nabestaanden in een te grote, lege aula zit
Centraal ligt de familiekamer waar u rustig wat kunt drinken als u bij uw overleden dierbare bent, koffie en frisdrank staat altijd klaar. Dezelfde ruimte biedt ook de mogelijkheid om na het afscheid samen met vrienden en familieleden wat te drinken. Wilt u na de afscheidsplechtigheid wat anders nuttigen dan een kopje koffie, u zegt het maar, wij zorgen ervoor. Tegenwoordig wordt er weer meer voor gekozen om een overledene thuis op te baren tot aan de dag van de uitvaart. Wij kunnen ervoor zorgen dat een ruimte bij u thuis ingericht wordt als opbaarruimte.

Wij gebruiken dan een koeling waar de kist op wordt geplaatst, uiteraard kan de overledene ook op eigen bed opgebaard worden middel van een bedkoeling. Tevens beschikken wij over mobiele airco’s om de omgevingstemperatuur van de thuis opbaring zo laag mogelijk te houden. Door eventueel gebruik te maken van kamerschermen kan in de ruimte veel privacy gecreëerd worden.

Wij komen uiteraard iedere dag bij u aan om de opbaring in zijn geheel goed te controleren.