Voor de nabestaanden


Wij begrijpen dat persoonlijke service en professionele begeleiding van de uitvaart van groot belang is in een moeilijke tijd rondom het overlijden van een dierbare.

U vindt in onze uitvaartverzorgers ervaren, deskundig en betrokken dienstverleners die u van advies kunnen voorzien, alle vragen beantwoorden en kunnen ondersteunen bij het regelen van praktische zaken.

Het afscheid van een dierbare is moeilijk en wij beseffen, als geen ander, dat het een laatste afscheid is.

Wij staan u met raad en daad terzijde.


Juist daarom doen wij onze uiterste best om de wensen van de overledene en de nabestaanden op papier te krijgen, zodat wij volgens die wensen het afscheid kunnen begeleiden. Voor ons is het heel belangrijk dat wij samen met u erin slagen om binnen het korte tijdsbestek, u het gevoel te kunnen geven alles gedaan te hebben wat binnen u en ons vermogen ligt.

Vindt u het prettig om uw eigen uitvaart van te voren te bespreken en/of heeft u uitgesproken wensen over uw eigen uitvaart? Neem dan contact met ons op. Wij maken dan een afspraak om uw wensen door te nemen. Wij zorgen ervoor, als het moment daar is, dat uw afscheid verloopt zoals u dat wilde.Wij zijn onafhankelijk


Vaak werken uitvaartverzekeraars samen met een vaste uitvaartonderneming of hebben zelf uitvaartverzorgers in dienst. Veel mensen denken dat ze dan verplicht zijn om de uitvaart door hen te laten verzorgen, maar dat is zeker niet het geval. U bepaalt zelf wie uw uitvaart mag verzorgen!

Wij zijn een onafhankelijke uitvaartonderneming wat inhoudt dat wij voor alle verzekeraars een uitvaart mogen verzorgen (bijv. Yarden, Monuta, Dela ect.)

De financiƫle afwikkeling met de uitvaartverzekeraars regelen wij voor u.